Shk 51 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2011 Witam, chciałbym zapytać Was czy posiadacie, jeżeli tak to jakie konta w serwisie PayPal? Jak oceniacie działanie całego systemu? Czy jesteście zadowoleni? Co myślicie o opłatach? Chcę założyć sobie konto, nie wiem dokładnie które wybrać - osobiste czy specjalne. Raczej chciałbym i pieniądze otrzymywać i wydawać. Obecnie nie mam jeszcze żadnego konta bankowego (karty). Oglądam właśnie prezentacje zamieszczone na stronie PayPal i czytam regulaminy. Z góry dziękuję za dyskusję. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2011 Z Paypal współpracujemy już ponad 5 lat, nigdy nie było problemów, bardzo szybkie i fajne płatności. Niestety w Polsce to dopiero raczkuje, jednak na świecie korzysta z tego bardzo ogromna ilość ludzi. Moim zdaniem chyba lepszego systemu płatności i tak mocno rozwiniętego nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2011 jest ok, od jakiegoś czasu nawet znacznie przyspieszyli przelewanie kasy na konto (wypłaty) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2011 Nie rozumiem do końca kwestii wyboru konta. Jaka jest różnica pomiędzy kontem osobistym a specjalnym? Tylko z kontem specjalnym będę mógł odbierać pieniądze za sprzedane przedmioty, wykonane usługi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach