Wildu 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2011 Witam, Do zaoferowania mam usługi dotyczące m.in.: projektowania stron internetowych, logotypów, bannerów reklamowych oraz różnego typu wydruków. Grafiką zajmuję się wiele lat, zdobywając przez ten okres czasu sporo doświadczenia. Dla forum PiO tworzę "seowe" koszulki, także nie musisz się martwić o niepoprawne przygotowanie projektu do wydruku. Kilka osób z ww. forum polecało moje usługi w temacie: http://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=113034 Moje projekty można zobaczyć pod adresem: www.DawidTkocz.com Termin realizacji projektu strony internetowej to zazwyczaj 5-7 dni roboczych, lecz jest on uzależniony od poziomu zaawansowania projektu. Jestem jak najbardziej zainteresowany stałą współpracą. Mogę podjąć się pracy w zakresie projektowania graficznego dla danej firmy, ze stałym, określonym wynagrodzeniem i odpowiednią do niego ilością projektów miesięcznie. Możliwe dodatkowe usługi: - Programowanie PHP/MySQL - Kodowanie xHTML/CSS - Copywriting - Wydruki Te usługi są wykonywane za pośrednictwem osób trzecich, lecz to mi zlecasz całość, a ja się martwię resztą. Kontakt: dawidtkocz@gmail.com 603-212-842 PW Pozdrawiam, Dawid Tkocz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2011 Ciekawa oferta, prace również imponujące. Możliwa FV? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wildu 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2011 Dziękuję. Tak, na życzenie wystawiam fakturkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2011 Czy we flash`u też wykonujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Maj 29, 2011 Stałą współpracę mógłbym zaoferować, odezwę się na mail. Mogę prosić o dane Firmowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wildu 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2011 1. Flash niechętnie 2. Świetnie, czekam zatem na ofertę. Dane firmy: Mateusz Dela WilDesign - Agencja Reklamowa Wilcza Góra 18 42-142 Przystajń NIP : 574-202-27-84 REGON : 241-488-176 Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wildu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2011 Odświeżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach