ArtMedia 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2011 Witam serdecznie. Jako ofiara zamknięcia Webparku, piszę do Was, będących dla mnie guru hostingu, z prośbą o pomoc w tytułowej sprawie. Nie jestem kompletnym lamerem ale jednak laikiem w sprawach hostingu i domen. W związku z tym, korzystając z deszczowej pogody od wczoraj spędzam przed ekranem wiele godzin w poszukiwaniu rozwiązania mojego problemu. Niestety bezskutecznie. Po przeniesieniu plików na nowy serwer i przekierowaniu domeny nie mam bezpośredniego dostępu do nich ze starego adresu. Przy próbie dostępu bezpośrednio do pliku, wyświetla się: "index.htm" jeśli jest w katalogu lub lista plików. Zniknęły też wszystkie obrazki wstawiane na różnych forum itp. Podejrzewam, że muszę coś zmienić w: ".htacces", ale dostepne na sieci opisy nie pomagają w tej kwestii. Czy istnieje rozwiązanie mojego problemu, które nie zmieniałoby nic więcej? Nie psuło innych przekierowań do subdomen itp? Pozdrawiam. Sebastian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach