Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2010 wrauł.... która to godzina? 8:36? to znaczy że jeszcze trzeba pospać, a chłopaki napewno naprawią pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kanapka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2010 szybko się chłopaki uwinęli już działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 Czyżby powtórka z rozrywki?? znowu od rana nie działa... A plaxiles? u mnie wszysstko smiga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kanapka 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 A plaxiles? u mnie wszysstko smiga jeszcze nie czas.... ale rzeczywiście już śmiga.. rano była obsuwa tak od 8.00 (o tej porze zauważyłem) do co najmniej 9.30 teraz jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 jeszcze nie czas.... ale rzeczywiście już śmiga.. rano była obsuwa tak od 8.00 (o tej porze zauważyłem) do co najmniej 9.30 teraz jest ok ojj nie wprowadzaj ludzi w błąd ! jeden serwer z problemami technicznymi != ionic.pl padł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 Najdek przecież to normalne określanie tych co myślą, że firma na jednym serwerze działa, 1 serwer padł = cała serwerownia zdechła są takie firmy, n p.Twoja tak działała, ale nie pisz do mnie per Najdek, mam na imię Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 (edytowany) To teraz przelećcie wszystkie inne tematy w tym dziale i dopiszcie: "heeej, ale to nie wszystkie ( 4 ) serwery padły, ale jeden, co nie p. Najdek". Edytowano Wrzesień 21, 2010 przez DawPi Przepraszam, nazwisko poprawione. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 To teraz przelećcie wszystkie inne tematy w tym dziale i dopiszcie: "heeej, ale to nie wszystkie ( 4 ) serwery padły, ale jeden, co nie najdek". Nie wiem w czym masz problem tylko ustosunkowałem się do nie sprecyzowanych wypowiedzi, a już na pewno nie podoba mi się to, że piszesz moje nazwisko z małej litery, to że był problem z jednym serwerem nie oznacza, że ionic.pl padł, użytkownik powinien precyzować swoje posty i napisać że a) jego konto nie działa być może jeśli potrafi to sprawdzić nie działa wilk, jeśli np może dostać się na naszą stronę główną czy napisać ticket, zadzwonić do nas to nie ma opcji i nie powinno się stwierdzać ażeby ionic.pl padł ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 co nie najdek". Jesteś na publicznym forum i nikt tu nie jest Twoim kolegą, więc chamstwo zostaw dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 Jakie znowu chamstwo? Jak to mówiono w kultowym polskim filmie "W dupach wam się poprzewracało". Edit: Najdek to Twoje nazwisko? Oppps, przepraszam! Już poprawiam. Nie wiedziałem, myślałem, że to nickname. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 Paweł: co 2 osoba na tym forum woła na Ciebie Najdek. Ja sam osobiście widzę Ciebie jako Najdek. Masz zbyt bardzo zbliżoną ksywkę do nazwiska, a przez co człowiek się gubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 Użytkownik DawPi edytował ten post dziś, 16:15Powód edycji: Przepraszam, nazwisko poprawione. Od kiedy on ma prawa do moderacji WHT ? W dodatku zedytował nie ten post. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bryn1u 17 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 Od kiedy on ma prawa do moderacji WHT ? W dodatku zedytował nie ten post. Moze poprostu napisal do moda i w jego imieniu tak edytowal post. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 [...] to że był problem z jednym serwerem nie oznacza, że ionic.pl padł, użytkownik powinien precyzować swoje posty i napisać że a) jego konto nie działa być może jeśli potrafi to sprawdzić nie działa wilk, jeśli np może dostać się na naszą stronę główną czy napisać ticket, zadzwonić do nas to nie ma opcji i nie powinno się stwierdzać ażeby ionic.pl padł ... A moim zdaniem przesadzasz, nigdzie nie napisał wprost że padł cały ionic. Zresztą już pomijając to co napisał, nawet jeśli by tak napisał to co, nie działał mu serwer, chciał korzystać to informował tak jak umiał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2010 A moim zdaniem przesadzasz, nigdzie nie napisał wprost że padł cały ionic. Zresztą już pomijając to co napisał, nawet jeśli by tak napisał to co, nie działał mu serwer, chciał korzystać to informował tak jak umiał. Taki jest tytuł no i Klient napisał o powtórce z rozrywki (oczywiście nie zna powodów awarii itd może stwierdzać różne rzeczy nie przeczę), nie fajnie że ta maszynka glebła, ale muszę dbać o to by potencjalny klient nie widział że cała serwerownia padła czytając to tylko dlatego że ktoś nie sformułował że padł jeden serwer shared z 5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2010 Faktycznie, uwinęliście się bardzo szybko! Chwali się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
que_pasa 5 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2010 to bardziej szara.net ma problem ze stykiem z plix Mi faktury P. Paweł wystawia... Gubią się tam jakieś pakiety, ale u mnie tragedii nie ma. Nazwałbym to pogorszeniem jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2010 que_pasa moge cie cytowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
que_pasa 5 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2010 que_pasa moge cie cytowac? no pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2010 Co niektórym się tutaj samoocena za bardzo podniosła i robią z siebie nie wiadomo jakie bóstwo:P Prawda P. PAWLE? heh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Picek Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2010 Co niektórym się tutaj samoocena za bardzo podniosła i robią z siebie nie wiadomo jakie bóstwo:P Prawda P. PAWLE? heh... Myślisz,że przedstawiciel firmy będzie się z Tobą śmiał ze swoich klientów? Masz kolegę P. Pawła to pisz do niego na priv ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
que_pasa 5 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2010 W każdym razie nie widzę już problemu z gubieniem pakietów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2010 nie rozumiem, po co dyskusja poboczna, awaria to awaria, pracujemy , usuwamy i zastanawiamy się co było przyczyna by się nie powtórzyła ... i tyle ... dziś miało miejsce "prawo serii" czyt. jak się sypie to wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach