Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 (edytowany) Jeśli chodzi o linki ze stopki to wchodzą bez problemu. Edytowano Kwiecień 7, 2011 przez hdmagc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 akurat te są gdzie indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 podaj co ci nie dziala? ciezko komus kto nie ma konta u nich potwierdzic dzialanie lub nie dzialanie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 (edytowany) Macie dostęp do swoich stron?? Bo ja do żadnej się nie mogę dobić, stale bląd wczytywania..... Przez ftp też nie chce wejść No, najlepiej to napisać że nie działa, ale nie napisać co. ps. na forum z dwóch znaków zapytania nie robią się emoty Edytowano Kwiecień 7, 2011 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2011 Jak wyżej napisali, x3 ( strony oraz dostęp przez ftp) nie działało. Teraz już śmiga, chociaż jeszcze jakby coś mu było bo czasami potrafi mi się zwiesić ftp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2011 Po tej stronie : http://grd.net.pl/unixstorm/monitor/archiwum/?2011-05-15 z dnia wczorajszego też nie widać, aby się coś działo z serwerami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomiabc 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2011 to na pewno atman w nagrodę, że od niego uciekacie ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach