adx 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2006 Czy ta usługa została wycofana? Nie widzę w panelu nigdzie słowa o PayPalu, a w formularzu zapłaty opcja jest na szaro - nie da się kliknąć. Czy ktoś jeszcze oferuje pośrednictwo przy odbiorze płatności kanałem PayPal? I w końcu: jak rozliczyć pieniądze zarobione przez e-commerce za granicą (zagraniczni kontrahenci i serwer)? Wystarczy wpisać w "Inne" PIT-u czy trzeba mieć działalność (i na jakiej podstawie, skoro ta działalność nie jest prowadzona w Polsce)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda25 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2006 Pytałam ich o to i powiedzieli, że raczej już ne będzie aktywna, ale... można przyjmować wpłaty kartą kredytową, jak wiadomo każdy użytkownik PayPala taką posiada, czyli jednak da sie to w jakiś sposób obejść :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2006 można przyjmować wpłaty kartą kredytową, jak wiadomo każdy użytkownik PayPala taką posiada Sprawdz prosze swoje informacje, gdyz mylisz sie twierdzac ze kazdy uzytkownik PayPal posiada karte kredytowa (dodana do swojego konta w PayPal). Zdaje sie ze w USA wystarczy podac numer konta bankowego oraz ksiazeczki czekowej do aktywacji konta PayPal (prosze mnie poprawic jesli moje informacje sa niepelne). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach