Slawo320 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2011 Witajcie. Poszukuję serwerowni, która udostępnia serwery dedykowane w podobnej cenie i ofercie sprzętowej jak server4you.com i do tego oferują system FreeBSD. Szczerze, to nie jestem pewny czy s4y oferuje FreeBSD, ale nie widziałem takiej opcji w panelu do reinstalacji i ogólnie pierwszej instalacji systemu na serwerze. Za każdą odpowiedź, będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krdc.pl 91 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2011 Witajcie. Poszukuję serwerowni, która udostępnia serwery dedykowane w podobnej cenie i ofercie sprzętowej jak server4you.com i do tego oferują system FreeBSD. Szczerze, to nie jestem pewny czy s4y oferuje FreeBSD, ale nie widziałem takiej opcji w panelu do reinstalacji i ogólnie pierwszej instalacji systemu na serwerze. Pozdrawiam. ale jaka dokladnie konfiguracja Cie interesuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slawo320 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2011 Witam ponownie. Interesuje Mnie dokladnie opcja EcoServer BIG z oferty s4y.com. Najlepiej jak by byla bardzo przyblizona cena , poniewaz budzetu nie posiadam zbyt duzego, powiedzmy 300 zl. Jezeli macie jakies oferty, prosze proponowac. Serwer bedzie uzywany pod hostowanie gry mmo, a w pozniejszym czasie, jak bede zadowolony z serw. dedykowanego to bedziemy rozwijac wspolprace, poniewaz chce zalozyc serwerownie gier mmo. Chetnych do pomocy, rowniez prosze o kontakt. Gry ktore wchodza w gre to: Metin, Tibia, WoW, MineCraft, Diablo, Lineage i wiele wiele innych.. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2011 Masz pliczki od metina pod serwer? bo o ile mi wiadomo to są nie legalne.. chyba że coś się zmieniło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slawo320 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2011 http://www.server4you.com/root-server/ <- Serwer BIG, o takich parametrach Mi mniej więcej zależy. A co do plików, nie będę się udzielał, bo wiadomo, nie są udostępniane przez właścicieli , jedynie MineCraft. Proszę, nie rozpisujmy się nt. legalności plików, bo każdy wie, jak jest. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slawo320 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2011 Nikt nie pomoże?;/ Zwiększmy budżet do 350 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach