bogdanh 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2011 Witam To poczatek drogi w zakresie VPS. Szukam serwera, na ktorym moge zainstalowac postfixa (bez dodatkow), ale ktory gwarantuje revDNS dla mojej domeny. Nie wiem czy to jest regula, czy nie ale obecnie mam klopoty z dostarczaniem poczty, poniewaz moj provider za diabla nie chce dopisac mnie do rDNS. Nie potrzebuje wiele - DH kilka GB, transfer pi razy oko do 500GB/mc (oczywiscie system na ktorym da sie zainstalowac Postfix), no i maksymalna bezawaryjnosc. Za wszelkie sugestie bede wdzieczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2011 (edytowany) Alvotech.de - trzymam tam parę swoich projektów i jestem póki co bardzo zadowolony. revDNS ustawiasz sobie sam w panelu. Mają własny, prosty panel, bez wielu bajerów, ale za to działa jak powinien. Do tego cholernie szybkie łącza (do 1TB masz na lince 1Gbps), niezamulone serwery na Xeonach (ja akurat mam na E5345). Edytowano Maj 24, 2011 przez d.v (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach