xenu 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2011 (edytowany) Potrzebuję hostingu z Perlem pozwalającego na uruchomienie aplikacji napisanej używając frameworka CGI::Application (wystarczy zainstalować kilka modułów cpanem). Do tego baza MySQL lub PostgreSQL. Nie jest to konieczne, ale chciałbym aby serwer znajdował się w Polsce. Interesuje mnie wyłącznie rozliczanie się miesięczne. Lista modułów które potrzebuję: CGI::Application CGI::Application::Plugin::Config::Simple CGI::Application::Plugin::DBH CGI::Application::Plugin::ErrorPage CGI::Application::Plugin::Forward CGI::Application::Plugin::Session Ta lista może się wydłużyć, więc byłoby fajnie jakby administrator mógł doinstalować dodatkowe moduły na moją prośbę. Edytowano Maj 24, 2011 przez xenu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2011 Sprawdź UnixStorm.org i pakiety Biznes: http://www.unixstorm.org/Konta_WWW.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2011 A ja polecę MegiTeam (link z refem). Jeszcze nigdy się nie zawiodłem jeśli chodzi o uruchomienie jakiejś niestandardowej aplikacji Dodatkowo każdy dostaje własny adres ip i dostęp do shella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach