MasterHost 25 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2011 Witam ! Zlecę lub odkupię spolszczenie panelu HyperVm od strony Klienta Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2011 Poszło PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2011 Mam nadzieję, że zgodnie z licencją HyperVMa się tym opracowanym spolszczeniem podzielisz ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2011 Cenie swój czas, a trzeba było nad tym posiedzieć. Prawie 2 lata temu gdy to robiłem, takiego wymogu nie było, a ja nie działam charytatywnie, więc nie udostępnię tego za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2011 (edytowany) Ale już MasterHost jeśli je nawet i kupi i zaaplikuje do nowej instalacji to wyjścia nie będzie miał żadnego Ot taki urok dziabania na sofcie na licencji AGPL. Edytowano Maj 24, 2011 przez kafi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach