saldimo 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2011 Witam, zamówiłem w pewnej firmie dodatkowe adresy IP dla swojego serwera dedykowanego i otrzymałem taki oto formularz (umieszczam go w załączniku) mam go wypełnić i odesłać, proszę o pomoc w rozszyfrowaniu go ponieważ pierwszy raz się z tym stykam i nie mam pojęcia jak go wypełnić wiec proszę o wyrozumiałość. ripe-488.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2011 http://www.ripe.net/ripe/docs/ripe-491 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saldimo 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2011 tym u mnie z eng słabo translator tez tłumaczy kiepsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saldimo 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2011 Odświeżam proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krdc.pl 91 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2011 Odświeżam proszę o pomoc. niech Ci "pewna firma" pomoze, lub chociaz wypelni "swoje" pola powaznie mowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach