MaTeK_ 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2011 Witam. Posiadam panel ispCP Omega. Mam problem z włączeniem wildcard.... Otóż szukałem na stronie lecz nic nie znalazłem ciekawego na ten temat. Próbowałem sposobu jaki podali na forum ispcp lecz nie pomógł a ten pomysł to taki edytować plik /var/cache/bind/domena.pl.db i dodać tam *.domena.pl. IN A ip to samo zrobić w /etc/ispcp/bind/working w tym samym pliku i zresetować binda. Tak też zrobiłem i niestety nie działa.. Oczywiście podmieniłem dane na swoje... Co mam zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2011 (edytowany) http://www.debian-administration.org/articles/358 Podpowiedź: vhosty w Apache też musisz edytować... Edytowano Maj 22, 2011 przez d.v (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaTeK_ 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2011 Zrobiłem tak i dalej nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2011 A wpadłeś na pomysł "kopnięcia" serialu w rekordzie SOA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaTeK_ 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2011 Dobra jednak tamten sposób zadziałał Musiałem troche odczekać i działa. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach