jensej 2 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2011 Witam. Chodzi o to iż moja babcia kupiła sobie laptopa, oczywiście potrzebny Jej tylko po to aby rozmawiać przez skype. Otóż kuzyn zainstalował najnowszą wersję 5.3 skype chodzi do momentu rozmowy. Rozmowa trwa moze z 1 min bądź dwie, później cały laptop się zawiesza wfi się rozłącza i komputer strasznie muli. Może ktoś miał podobny przypadek i wie jako go rozwiązać pozdrwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2011 Jaka konfiguracja tego laptopa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2011 Jaka konfiguracja tego laptopa? tzn co masz mysli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2011 proc ram dysk .... 2Gb ram dysk 300GB procek 2,4 amd z tego co zapamiętałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2011 Spróbuj zainstalować wcześniejszą wersję Skype, powinno pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2011 Pewnie procesor ci sie przegrzewa, przynajmniej u mnie tak bylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2011 Pewnie procesor ci sie przegrzewa, przynajmniej u mnie tak bylo. laptop jest nowiutki ma może z 3 tygodnie + podstawkę chłodzącą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Maj 23, 2011 Jensej, moja siostra tez miala nowiutkiego z podstawka, po jakims czasie plyte glowna wymieniali i cos jeszcze (dobrze ze na gwarancji) bo sie spalila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Maj 23, 2011 Tutaj masz starsze wersje Skype: http://www.oldversion.com/Skype.html Problem może występować z mostkiem na płycie głównej, albo uwalony jest procesor co w konsekwencji może powodować przymulanie i masowe "crashe" programów. Podaj model Laptopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2011 dokładny model musze sprawdzic gdyz aktualnie nie mam dostepu. marka dell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 23, 2011 Zdecydowanie problem sprzętowy. Mam najnowszą wersję skype zainstalowaną na win7 home premium 64 bit (tyle, że na PC) i żadnych problemów z nim nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jensej 2 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2011 przeinstalowałem na inna wersję wypluło ze nie jest kompatybilny z 64x. Wróciłem do poprzedniej wersji działało przez 1-3h i później to samo zawieszenia i mulenie. Proszę o poradę co mam zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Maj 29, 2011 Zrób test 3D Markiem a następnie przemiel procesor też jakimś monitorem. Być może procesor się poci ale nie wykluczone jest to że mostek dostaje po tyłku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2011 Sprawdz hwmonitorem czy sie poci i odpal orthosa (nie wiem czy dobrze napisałem) aby go przytłoczyć. Sent from my GT-I5700 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach