kori 29 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2011 odpowiedź admina: "Sumaryczne zużycie miejsca na dysku się zgadza. Zarówno panel jak i shell pokazują zużycie na poziomie 1.3GB ...być może jest to jakiś błąd w panelu administracyjnym." aktualnie zajmuję 416.1MB, ale z screena w panelu wychodzi poniżej 100MB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Maj 21, 2011 DA w kilku wersjach miał źle zliczane zasoby. To w ogóle jest soft jak z lat 90, niesamowite, że nikt do tej pory nie zrobił porządnego softu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2011 (edytowany) DirectAdmin 1.36.0 System Uptime 0 Days, 18 Hours and 49 Minutes Apache 2.2.16 Exim 4.76 MySQL Nazwad 9.6 ProFTPd 1.3.3c sshd dovecot 1.2.13 Php 5.2.13 Edytowano Maj 21, 2011 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Maj 21, 2011 DirectAdmin 1.36.0 Nie wiem czy ten wpis to pytanie czy stwierdzenie, w każdym razie wersja 36 jest z... czerwca zeszłego roku (!) http://www.directadmin.com/versions.php?action=allversions Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2011 dzięki, to już wiem co powiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2011 DA w kilku wersjach miał źle zliczane zasoby. To w ogóle jest soft jak z lat 90, niesamowite, że nikt do tej pory nie zrobił porządnego softu. Wg mnie jest to bardzo dobry panel. Stosunek możliwości/cena jest rewelacyjny. Ma wszystko co potrzeba, działa stabilnie a wygląd można sobie zmienić. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Maj 21, 2011 Wg mnie jest to bardzo dobry panel. Stosunek możliwości/cena jest rewelacyjny. Ma wszystko co potrzeba, działa stabilnie a wygląd można sobie zmienić. Nie piłem do wyglądu tylko do poziomu/jakości napisania części frontendowej. Jest dramatyczna i praca przy niej to jak powrót do przeszłości i przypominanie sobie wszystkich możliwych błędów i złych nawyków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach