Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2011 Witam, Chciałem dziś zmienić swój podpis niestety nie udał się, wiec w ramach próby, usunąłem podpis a dokładnie miałem taki zamiar bo ciągle wyskakiwał błąd: [#10211] Sygnatura może zawierać maksymalnie 1 odnośników Nie wiem czy to u mnie tylko tak czy u innych tez ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2011 Przeczytaj ze zrozumieniem komunikat błędu, który wkleiłeś. Potem przeczytaj taką ramkę, która jest pod polem do edycji sygnatury. Jak zastosujesz się do tych wytycznych, to podpis zmienisz bezproblemowo. ( SOA#1 - u mnie działa ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2011 (edytowany) Próbowałem wywalić całkowicie podpis i nadal mi wywala ten komunikat. EDIT: Już wiem co było przyczyną, używanie "Rozbudowanego Edytora tekstu" po odznaczeniu w ustawieniach forum na zwykły, normalnie możesz zmienić podpis. Edytowano Maj 20, 2011 przez Kimi2007 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach