freetu 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2011 Witam,Szukam jakiegoś hostingu, który ma ofertę proporcjonalną do dawanych usług. Hosting będzie służył do przechowywania forum na skrypcie phpbb2/phpbb3 + skrypt amxbans + psychostats Moje wymagania: CRON obsługa PHP 5, 'magic_quotes_gpc = On', Pear, oraz Smarty) MySQL v4.1.11 lub każda następna wersja Perl v5.8+ Moduły do Perla DBI (v1.4 lub wyższy) DBD::mysql (v3.0002 lub wyższy) Net::FTP Net::SFTP GD XML::Simple - minimum 40gb transferu/mc - minimum 2gb pojemności na pliki - minimum 10 baz danych z zewnętrznym adresem IP - podpięcie swojej domeny Czekam na oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Maj 19, 2011 hehe ;-) budzet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
freetu 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2011 wiadomo jak najtaniej +/- 15zł brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2011 (edytowany) interesuje Cię płatność miesięczna po ~15zł? Edytowano Maj 19, 2011 przez wood (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
freetu 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2011 oferta głowy odpada - płatność z góry na rok unixstorm nie za bardzo, oferta która by mnie interesowała - Biznes-1 - ma tylko 30 gb transferu /mc Jakieś inne propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2011 (edytowany) To jest tylko moja stopka Prosiłem o doprecyzowanie budżetu. Teraz wywnioskowałem, że interesuje Cię płatność miesięczna po 15zł. Edytowano Maj 20, 2011 przez wood (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
freetu 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2011 tak 15zł +/- na miech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2011 Może zainteresuje Cię pakiet Biznes z oferty Hitme za 17zł/m-c, powinien spełnić Twoje wymagania. Sam go posiadam i mogę z czystym sumieniem polecić, posiadam już go ponad 6 miesięcy i na razie nie zauważyłem "padu", może zdarzyła się jedna zapowiedziana wcześniej przerwa techniczna. Możesz napisać na bok to powinni utworzyć Ci konto testowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2011 Również polecam HitMe jeśli zależy Ci na płatności miesięcznej. Od dłuższego czasu zero awarii i żadnych problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nmn 6 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2011 Możesz zerknąć na ofertę z mojej stopki, pakiet Large za 15 zł miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach