Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2011 Wraz z naszym partnerem ATM S.A. mamy dla uczestników WHT szybki konkurs z okazji Data Center Forum 2011. Mamy do rozdania 3 wejściówki wraz z noclegami na ww konferencję. Kto pierwszy ten lepszy Wystarczy przesłać maila na kontakt (at) wht.pl z odpowiedzią na pytanie: "Podaj nazwę nowej usługi serwerów dedykowanych oferowanych przez ATMAN" Pierwsze 3 osoby wygrywają. edit:// Konkurs został rozstrzygnięty w rekordowym czasie 10 minut. Miło nam, że tak wielu specjalistów branży zamiast aktywnie pracować przebywa w tym czasie na WHT „Prawidłowa odpowiedź brzmiała: ATMAN Ecoserwer. Gratulujemy trzem osobom, które jako pierwsze podały właściwą odpowiedź i wygrały wejściówki na Data Center Forum 2011.” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2011 wygrałem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2011 To już lepiej było zrobić losowanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Maj 17, 2011 no i kto sie obijał w pracy to miał szanse... nie znoszę wszelkich głupich czasowych konkursów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 17, 2011 Ja wysłałem 15 minut temu, zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 17, 2011 też wysłałem ps. Prosze sprawdzać nagłowki wiadomości czy od tej samej osoby przypadkiem 3 maile nie zostały wysłane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2011 Wejściówki poszły w 5 minut. Okazało się, że niewiele z Was pracuje z wyłączonym WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 17, 2011 Kto otrzymał wejściówki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2011 Ja już wiem że to nie ja ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2011 Kto otrzymał wejściówki ? No no, GIODO w trakcie dopiero więc nie ujawniamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 17, 2011 No no, GIODO w trakcie dopiero więc nie ujawniamy nik mozesz napisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2011 jak by ktoś tak przypadkowo zrezygnował to ja chętnie pojadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach