ventrilo123 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2011 Witam Chcę sobie zrobić wyświetlanie newsów ale wyświetla się tylko 1 news zamiast wszystkich to mój kod <?php $smarty->assign("title","Newsy"); $wynik = mysql_query("SELECT * FROM ".$db_pref."news ORDER BY `".$db_pref."news`.`data` DESC") or die('Błąd zapytania'); while($r = mysql_fetch_assoc($wynik)) { $smarty->assign("tresc","<b>".$r['title']."</b><br>".$r['tresc']."<hr>"); } ?> wie ktoś co zrobić żeby wyświetlały się wszystkie newsy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Maj 15, 2011 kod jak sprzed dekady więc ciężko się na to patrzy ale czy ty czasem nie nadpisujesz w kółko jednej i tej samej zmiennej w smarty? ;D Nie powinieneś przekazac tej tablicy do smarty, a tam zforeachować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ventrilo123 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2011 może i tak pierwszy raz się bawię smartami możesz mi powiedzieć jak to zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2011 może i tak pierwszy raz się bawię smartami możesz mi powiedzieć jak to zrobić ? http://www.smarty.ne...ion.foreach.tpl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach