ygd 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2005 Jak w temacie.. 7 dni czekam na możliwość ponownej rejestracji, na razie to samo...czyli EXPIRED... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartłomiej Rosiński 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2005 miesiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2005 A później był jeszcze jakiś okres na ponowny zakup tyle że drożej. Gdzieś w internecie było to dokładnie opisane - niestety nie pamiętam adresu. Łącznie było to albo 60 albo 90 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2005 sporo zależy tez od rejestratora czy nie zamierza jej przywłaszczyć , odsprzedać jedna z moich domen z systemu proxydomain kupiło buydomains.com i co najmniej rok mam z głowy wartość 1200$ odkup , inna po miesiącu zarejestrowałem u nowego operatora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aftereight 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2006 7 dni czekam na możliwość ponownej rejestracji, na razie to samo...czyli EXPIRED... W normalnych warunkach: 30 dni blokady, w czasie której dotychczasowy właściciel może jeszcze zapłacić i aktywować ponownie domenę. 40 dni blokady, kiedy cena jest już sporo wyższa, ale nadal pierwszeństwo ma dotychczasowy właściciel. 5 dni Pending Delete, czyli blokady całkowitej i dopiero powrót do puli nazw wolnych (chyba, że będziesz za często sprawdzał WHOIS i jakaś firma przechwytująca uzna, że warto domenkę przejąć do dalszej odsprzedaży ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thomaszek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2006 Moja domena, którą straciłem już dość dawno - nie była mi potrzebna - jest ciągle u jakiegoś rejestratora. Szczerze mówiąc to nie wiem po co, ale ja za nią nie będę płakał, bo i tak nie była mi już potrzebna. Jak napisałem jaka jest jej wartość to usłyszałem 1000$, bo domena przynosi niby zyski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach