ratosluaf 4 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2011 (edytowany) Forum o grach FPP, FPS przez Internet i nie tylko. Mnóstwo ciekawych informacji, poradniki, modyfikacje, wspomagacze. Uczynimy cię jednym z najlepszych graczy! Miła atmosfera, pomocni użytkownicy. Nasze forum nie jest jeszcze w pełni rozwinięte, dlatego prosimy WAS, abyście nam w tym pomogli. Już na start oferujemy wam nagrody za konkursy, jednym z nich jest zapraszanie znajomych. Posiadamy także unikalny odtwarzacz muzyki, z którym jeszcze nigdy się nie spotkałem na innym forum! Możesz posłuchać muzyki, kiedy przeglądasz forum. Przyjmujemy także propozycje na muzykę, jaka ma się tam znaleźć. To tylko kilka z wielu powodów, dlaczego macie się u nas zarejestrować Nabór na moderatorów trwa Forum Rejestracja Regulamin Edytowano Maj 14, 2011 przez ratosluaf (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
William 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2011 To jest reklama czy chcesz żeby ocenić to forum? Bo już nie wiem. Jeśli reklama to nie tutaj : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ratosluaf 4 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2011 Do oceny, po prostu wziąłem gotowy kod. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2011 Spam reklamowy, kosz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach