Spajder 6 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2011 (edytowany) Witam, od stycznia jestem posiadaczem karty graficznej MSI Radeon 6850 OC Edition. Karta w grach sprawuje się nie najgorzej. Czasami występują jakieś problemy z cieniami, jednak bardzo mnie denerwuje jej działanie na normalnych taktowaniach. Często podczas grania przy domyślnych taktowaniach ekran po prostu wygasa. Wszystko w systemie działa dosyć wolno, flash działa tak sobie, przy przewijaniu stron widać "zacinki" i przy samym pisaniu tego posta widać małe opóźnienie po wpisywaniu liter. Moje parametry komputera: CPU: AMD Phenom II 955 Black Edition RAM: Patriot 2x2GB Dual Channel PŁYTA: Asus M4N78A, najnowszy BIOS ZASILACZ: OCZ StealthXStream 600W Sterowniki posiadam najnowsze ze strony amd.com. Proszę o pomoc, bo może znacie jakieś rozwiązanie. Edytowano Maj 14, 2011 przez Spajder (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 14, 2011 1. Stery do grafiki też dorzucone? 2. Padło coś - karta albo zasilacz może heh Jaki system? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2011 Jaki system 64 bitowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2011 System 64 bitowy. Zasilacz mam dosyć nowy. Sterowniki aktualnie posiadam najnowsze ze strony AMD ale dalej to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 14, 2011 Acha, bo to jest OC od producenta? A stary to sprzęt jest? Może po prostu daj na gwarancję? Próbowałeś na innych komponentach? Przechuchane od kurzu itd? Dobre chłodzenie? Jakie temperatury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2011 Niestety te sterowniki na 64 nie zawsze działają poprawnie, ja mam to samo w komputerze. Nawet najnowsze sterniki nie pomagają ze strony producenta. Pozostaje chyba tylko zmiana systemu na 32 bitowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2011 Przeczyściłem komputer, trochę kurzu było. Odinstalowałem najnowsze sterowniki, przeczyściłem CCleanerem i Driver Sweeperem. Potem instalacja SAMYCH driverów 11.1 i wszystko śmiga. Myślę że ten Catalyst Control Center jakiś pokaszaniony był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach