Adam Car 15 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2011 (edytowany) Ma ktoś ciekawą ofertę kolokacji na śląsku? Łącze z BGP. Edytowano Maj 13, 2011 przez Adam Car (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 13, 2011 3s.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2011 (edytowany) Zainteresowanych wysokiej jakości kolokacją w Katowicach zapraszam na priv. Edytowano Maj 14, 2011 przez alien (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 15, 2011 Zainteresowanych wysokiej jakości kolokacją w Katowicach zapraszam na priv. Możesz publicznie napisać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2011 Tak, nie chciałem spamować. Miałem na myśli usługi ATMANa w Data Center w Katowicach. A proszę o kontakt na privie, ponieważ podaję kontakt bezpośrednio do swojego handlowca :-) z prośbą o powołanie się w kontakcie na mnie [nie tylko w zakresie usług w Katowicach, ale też w Warszawie]. Ponadto przy większym wolumenie zamówienia korzystny może być zakup przez naszą firmę (lepszy potencjał rabatowy). Wszystko to są już jednak tematy do omawiania na privie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach