ftt000 5 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2011 Witam Jak w temacie , sprzedam bazę forum o tematyce "download plików" pierwszego forum dla userów z Włoch. Jestem współzałożycielem forum i mam prawo dowolnego dysponowania baza. Uzytkownicy oczywiscie wyrazili zgode na otrzymywanie emaili od administracji forum i ich partnerow. Baza nie byla uzywana do licznego spamu , ogolnie maling byl wysylany 3 razy w ciagu kilkunastu miesiecy. Baza zajmuje prawie 600 MB (plik .sql) , sprzedaje ją w całości. Cena jest do uzgodnienia , wszelkie pytania proszę keirowac na PM. Obecny adres forum: http://www.scaricolibero.com/ Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2011 Możesz jakoś uwiarygonic legalność bazy ? np wstawiając w głównym katalogu plik o dowolnej losowej nazwie z losową treścią ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2011 Dostałem odpowiedź na PW. Jak dla mnie żadna wiarygodność. Typowa ściema przy sprzedaży dumpa z bazy. Blablabla byłem adminem, pokłóciliśmy się, mam bazę, nie mam dostępu do strony, blablabla, zapewnieniania, blablabla. Przydałby się ktoś kto byłby w stanie zweryfikować język sąsiadów Watykanu, użytkownika ftt000. Sądzę że jest na miernym poziomie;p Radziłbym być ostrożnym. Google duplicate content nie traktuje serio, czasem nawet trudno to zaindeksować. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2011 (edytowany) Nie jestem specem od włoskiego no ale cóż Peccato che tu sei così arrogante, qualcuno deve essere un ladro. Jestes az takiz acofany iz nie rozumiesz ze prosilem pytania na PM ? 2 osoby to uczynily a Ty musisz sie wylamywac nie wiem po co ... szukasz afery ? spadnij na ziemie i wez sie za cos rozsadnego Edytowano Maj 14, 2011 przez ftt000 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2011 Teraz na pewno znajdziesz kupca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2011 Rozumiem, ze umowa podpisana bedzie pomiedzy sprzedajacym-kupcem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach