magram12 85 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2011 Witam, chcialbym sobie zamowic domene . Macie jakies pomysly na nazwe?Chcialbym aby ta nazwa byla taka pasujaca do kazdego typu. Bo w kazdej chwili chcialbym zmienic tematyke i zeby ta domena pasowala. Za fajna nazwe dam komus wolne miejsce na swoim vps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2011 Tu jest Polska, jak nawet ktoś tutaj w temacie poda fajną, wolną nazwę to ktoś jeszcze inny ją wykupi zanim Ty zdążysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magram12 85 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2011 Wiem , jesli macie jakies pomysly piszcie.Spodoba mi sie dam duzo miejsca itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2011 Polecam to forum: http://www.di.pl/index.php?showtopic=46514&st=340&start=340 Tam masz listę wolnych domen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magram12 85 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2011 Zadna z stamtąd mnie nie fascynuje:P , czekam na dalsze propoycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2011 Nikt ci fajnej domeny nie wymyśli i nie udostępni publicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magram12 85 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2011 Prosilem na pw. Mowilem ze nie za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2011 Ja ostatnio kupiłem nnect.net - niby badziew bez sensu, ale za to idealna na dwie subdomeny - co.nnect.net i DISCO.nnect.net Trochę inwencji, bogaty zasób słów lub dużo czasu na grzebanie w słownikach/encyklopediach i zawsze się coś ciekawego znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach