Adshi 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2011 (edytowany) Witam, mam do sprzedania serwis o grze Minecraft, craftsite.pl. CraftSite.pl to jeden z największych serwisów o grze Minecraft w Polsce. Domena wypozycjonowana jest na ważne i mniej ważne frazy (minecraft, minecraft forum, minecraft poradniki etc.). Serwis odwiedza ponad 680 000 unikatowych użytkowników miesięcznie. CraftSite.pl posiada zgranych redaktorów i moderatorów, którzy pilnują, aby na portale były najświeższe nowości ze świata gry, a na forum był porządek. W skład sprzedaży wchodzi: -domena craftsite.pl, -grafika, -bazy danych, -CMS Kontakt: Gadu-Gadu: 8530084 e-mail: mrgutko@gmail.com Edytowano Maj 11, 2011 przez Adshi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2011 Jaka cena Cie interesuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Maj 13, 2011 Mnie krzyknął 15k (piętnaście tysięcy) Dostałem dostęp do g.analitycs i mało nie padłem uu 275k w miesiącu (jego 680k wynika z pomnożenia najlepszego tygodnia przez 4) z tego ponad połowa robiona robotami odsyłającymi z tego 54% to odrzucone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2011 Mnie krzyknął 15k (piętnaście tysięcy) Dostałem dostęp do g.analitycs i mało nie padłem uu 275k w miesiącu (jego 680k wynika z pomnożenia najlepszego tygodnia przez 4) z tego ponad połowa robiona robotami odsyłającymi z tego 54% to odrzucone. No to najwidoczniej cena wzrosła, bo teraz woła 20 tysięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2011 hehe No to powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2011 No to najwidoczniej cena wzrosła, bo teraz woła 20 tysięcy. Co to 5 koła w jedną czy drugą... W końcu podobne domeny z innymi końcówkami są wolne, pozycjonowanie 50zł, skórka 50-100zł jeśli nie darmowa a tak wygląda. 7k userów jest wartych 19 koła? Nie mówiąc o tym że Wordpressa sprzedać nie możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Maj 13, 2011 Toffik dokładnie tak jak piszesz. Zauwazcie również, że niecałe 3 tyg temu dawał ogłoszenia na reklamy. Jesli wziął kase to jeszcze reklamy za free trzeba wyświetlać później To samo dotyczy wspominanych przez sprzedajacego obecnych reklam, na które ma podobno umowy. 500 to po pijaku może bym w chwilach załamania i nieobliczalności dał żeby nie bawić się w powyższe działania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adshi 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2011 Każdemu zainteresowanemu mówiłem, aby brać pod uwagę tylko ostatni tydzień, gdyż statystyki wcześniejsze były popsute. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2011 Lecz i tak biorąc pod uwagę że będzie to 700k nie jest warte 1000zł, może 400-600 jak ktoś zaszaleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach