Nidils 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2011 (edytowany) Witam. Mam pewien problem. Chciałem dzisiaj zainstalować NX. Źle zrozumiałem instrukcję i ściągnąłem klienta, a później nxnode. Wypakowałem klienta według instrukcji do /usr/NX i następnie nxnode również do tej samego katalogu. Otrzymałem pytanie, czy podmienić pliki, zaznaczyłem, że wszystko i po chwili wyłączyło mi okno SSH i do tej pory połączyć się nie mogę. Zrobiłem restart systemu i nic to nie dało. Jest dostęp przez recovery mode. Jestem w stanie zapłacić jakąś mała kwotę do 20 zł za wykonanie tejże naprawy. W przeciwnym wypadku będę zmuszony do formata. Edytowano Maj 11, 2011 przez Nidils (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2011 Kontakt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nidils 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2011 (edytowany) PM lub 3131376 Edytowano Maj 11, 2011 przez Nidils (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach