anex 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2011 Mam pytanie. Chciałabym zmienić szablon wyświetlanego panelu direct admin na koncie. Mam na koncie menadżer szablonów, ale nie wiem w jakim programie mogę stworzyć własny szablon lub jak to zrobić. Prosze forumowiczów, którzy są w temacie o pomoc gdzie co i jak. Czy może są graficy, którzy wykonanują takie szablony ? Jeśli tak to jaka to jest orientacyjna kwota jeśli chciałabym tylko w sumie zmienić główny baner (top) panelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2011 Damian ale bzdury piszesz. Odnośnie szablonów http://www.directadmin.com/skins.html a w przypadku samej podmiany headera to pliki są w katalogu images w danym szablonie. Jeżeli używasz mojego tłumaczenia Enhanced na PL to podmieniasz plik pl/images/header.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2011 za darmo to tego raczej nikt nie powie Damian, forum jest po to aby wymieniać informację i doświadczenie na różne tematy. Bez takich "Wolontariuszy pomocy" jakich znajdziemy tu na forum, forum w ogóle by nie istniało i nie miałoby sensu Wyobraź sobie forum, gdzie płacisz za link do manuala instalacji DA. . Równie dobrze firmy mogą zabronić informacji o instalacji panelu, serwerów, poczty itp. bo może się "urodzić" konkurencja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anex 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2011 Damian ale bzdury piszesz. Odnośnie szablonów http://www.directadmin.com/skins.html a w przypadku samej podmiany headera to pliki są w katalogu images w danym szablonie. Jeżeli używasz mojego tłumaczenia Enhanced na PL to podmieniasz plik pl/images/header.jpg Mam dostęp do takiego panelu z szablonami dla DA jak widać na zdjęciu więc nie mam możliwości raczej podmienić bezpśrednio pliku pl/images/header.jpg Więc jak można to zrobić żeby podmienić header.jpg ? Muszę mieć cały szablon przygotowany do wstawienia ? Jeśli tak to gdzie mogę zapukać po zrobiony szablon jaki bym chciała ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anex 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2011 Może znajdzie się ktoś kto wykona mi taki szablon jak opisywałam powyżej ? Proszę zainteresowanych w wykonaniu szablonu o wiadomości na PW z podaną ceną brutto za usługę. P.S nie potrzebuję faktury za takie dzieło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach