Gość Zgłoś post Napisano Maj 10, 2011 (edytowany) Hello, W czerwcu na 90 procent kończę obsługę pewnej firmy. Od jakoś końca sierpnia trzeba będzie najprawdopodobniej przejąć obsługę tejże firmy. Generalnie chodzi o support kilku stron (prawie takich samych) na Joomli. Pomóc, doradzić, wrzucić kartkę świąteczną itd. Trzeba będzie pewnie dogadać się odnośnie standardowych działań i niestandardowych, np. dodatkowo płatnych. Ze dwa razy w tygodniu trzeba przybyć do Gdańska Głównego (niedaleko hotelu Heweliusz) na konsultacje jakieś, coś pogadać, posłuchać życzeń pani prezes i takie tam. Wszystko generalnie do dogadania, dlatego nie mam pojęcia jaka kasa będzie do zarobienia. Dla wymogów regulaminu napiszę 500 netto na dzieło... albo inaczej: OD 500zł netto miesięcznie. Kwota śmieszna, ale no cóż... z jednej strony roboty jest naprawdę mało (jak się dobrze zorganizuje i ludzików poduczy, to ze 3-4h tygodniowo z domu + jakaś wizyta). Robota idealna dla studenta IMO, można dorobić, zdobyć doświadczenie, a jednocześnie kto wie, czy w przyszłości nie zakręcić się na dłużej, bo strona informatyczna raczej tam kuleje. Ja chcę się na maksa poświęcić nowej pracy + samorozwojowi, więc chyba jednak będę musiał zrezygnować. Zaznaczam, że nie jest to jeszcze do końca pewne, ale chcę być gotowy na różne ewentualności. Wymagania: - chęć zdobycia doświadczenia, dorobienia, itd. - umiejętności graficzne na poziomie zaawansowanych podstaw albo podstawowych średnio zaawansowań ; ) (tak naprawdę jakikolwiek program graficzny, w którym tworzycie ładne elementy graficzne - również flash, np. SwishMax) - cierpliwość, umiejętność współpracy z grupą kobiet ; ) - uczciwość i dojrzałość (nie, że chlanie pół tygodnia wieczorami "bo jestem studentem i mam wszystko w nosie" i nieodbieranie mejla, tylko naprawdę taka obsługa jak "duch" + ze 2 razy w tygodniu podjechać coś pokazać, pogadać, itd.) - Joomla 1.5 przynajmniej "całkiem dobrze" opanowana - Zenphoto "w paluszku" - najlepiej student, musowo wiek 18+, ale raczej nie więcej niż 28-30 (nie ten target i nie ta kasa do zarobienia IMO) - umiejętność pogłówkowania i zaproponowania jakiegoś rozwiązania na jakiś problem zarządzania i organizacji pracy firmy (np. wdrożenie jakiegoś open-source'owego skryptu - możliwa dodatkowa kasa) - bytność w Gdańsku, ew. Trójmieście, ogólnie tak niedaleko, by nie zaburzało to komunikacji (również fizycznej) - znajomość języka angielskiego przynajmniej na poziomie średnio zaawansowanym - znajomość zagadnień hostingu (spore konto hostingu dzielonego do zarządzania całym kramikiem) Jeśli się dobrze zakręcić, będzie fucha tak za rok na przerobienie stron na Joomlę 1.6 i takie tam, różne dodatkowe rzeczy. Raczej fajna atmosfera (poza chwilami, gdy dzień przed wydarzeniem ktoś sobie przypomni, że "przydałaby się kartka okolicznościowa" i trzeba zrobić 7 kartek : ) Chętnych proszę o machnięcie paru słów o sobie (skąd jesteś, kierunek studiów, zainteresowania, jakieś portfolio) na milosz[at]webastyczny.pl. Dzięks i pozdro : ) Miłosz / Sponsi (więcej o mnie: www.webastyczny.pl) UWAGA! Oferta nieautoryzowana przez firmę, o której piszę. To moje prywatne ogłoszenie "na wszelki wypadek". Edytowano Maj 10, 2011 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach