Gość Webb Zgłoś post Napisano Maj 8, 2011 (edytowany) Witam, Poszukuję serwer wirtualny pod nowe forum IPB. Próbowałem uruchomić IPB, na proserwer.pl (przypomniałem sobie, że mam tam parę złotych), to przy wgrywaniu spolszczenia błąd, że nie ma tyle przydzielonej pamięci (jakoś tak). Tak więc, poszukuje serwer gdzie dało by się wgrać te spolszczenie. Ruch nie będzie duży... do 300 wizyt dziennie, potem się przeniosę na VPS'a. Parametry: 1GB pojemności, 5GB transferu miesięcznego, 1 baza mysql, 1 konto ftp, 2 domeny, 10 subdomen Tylko oferty firm, krzaki nie przyjmowane! Edytowano Maj 8, 2011 przez Webb (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2011 (edytowany) Zobacz sobie unixstorm pakiet Start-3, wystarczy na bardzo długo. Start-3 Pojemność:2 GB Limit transferu:15 GB Bazy MySQL:10 Konta E-mail:10 Cena za rok:61,50 PLN Edytowano Maj 8, 2011 przez wood (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Maj 8, 2011 Szukam czegoś w opłacie miesięcznej, szybko się chyba na VPS'a przeniosę, w ciągu 2 miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2011 sprawdź skrzynkę PM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Maj 8, 2011 Nieaktualne, Wood mi zasponsorował serwer. Do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach