kurasaba 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2011 Witam Szukam w miare stabilnego i nie drogiego hostingu WWW pod bloga Wymagania: Powierzchnia: 1GB Transfer: 3GB/mc (możliwość zwiększenia) Bazy MySQL: 2 Pozdrawiam Przemysław Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Maj 7, 2011 (edytowany) www.vipower.pl ;-) Edytowano Maj 7, 2011 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2011 Ja polecam MZone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2011 (edytowany) A ja polecam unixstorm, pakiet Start-3, ewentualnie tak jak kolega wyżej- Mzone. Edytowano Maj 8, 2011 przez wood (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2011 Ja mogę polecić Hitme.net.pl Za 32zł/rok otrzymujesz: 1GB pojemności 10GB transferu/m-c 5 domen 5 baz danych Korzystam ponad pół roku i jestem w pełni zadowolony, dotąd żadnych awarii nie zauważyłem, panel cPanel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach