Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2011 Witam, mam mały problemik. Niedawno przez pomyłkę zostało zablokowane moje konto na forum. Po wyjaśnieniu całej sprawy i odblokowaniu mojego konta nadal nie mogę dostać się do PW. Wyskakuje następujący błąd: "[#10227] Nie posiadasz uprawnień do korzystania z prywatnego komunikatora." Zgłaszałem błąd już 2 razy, niestety nic z tym nie zrobiono, dlatego piszę tutaj. Proszę o naprawienie tego problemu. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Maj 9, 2011 Sprawdzimy o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Maj 9, 2011 Przepraszam za małe opóźnienia. Już powinno działać, jak możesz to sprawdź sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2011 (edytowany) Działa Dziękuję Edytowano Maj 9, 2011 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach