damiano 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2005 Witam Szukam dobrych kont reseller dotyczace hostingu i domen. Bo mam juz trzecie i zawsze cos komus nie pasuje lub jest jakis problem Czy znacie jakies dobre firmy w polsce i na swiecie Chodzi mi o dobre pingi, zeby byl szybki damiano gg;2542369 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draye 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2005 A jaki masz budzet? Zobazc oferte inten.pl Albo aikmedia.com tylko ze aikmedia ma serwery w USA PS: Usun tamtego 2 posta bo zrobiles 2 takie same. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damiano 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2005 dzieki przejzalem moze jakies inne? to zle ze serwery sa w usa? damian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draye 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2005 Chodzi mi o dobre pingi, zeby byl szybki Pisales ze musza byc dobre pingi a nie wydaje mi sie zeby byly dobre do USA Zobacz tez oferte tani-hosting.net ale mysle ze niebedziesz zadowolony z tej oferty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damiano 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2005 skad wiedziec czy sa dobre pingi? damian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draye 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2005 echhh..... Chodzi mi o dobre pingi, zeby byl szybki skad wiedziec czy sa dobre pingi? Ja juz calkiem glupieje :> http://cgi.ipartners.pl/cgi-bin/ping.cgi - wpisz hosta albo spod konsoli ping nazwahosta.pl Im pingi mniejsze tym lepiej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach