Gość EH24 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2011 To jest tak: Jakiś czas temu reseller sponsorowała mi firma hostdell.pl ale zmienił się właściciel i kicha ;/ Czy zna ktoś firmę oferującą darmowe konta resellerskie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Maj 6, 2011 Raczej nigdzie nie znajdziesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2011 (edytowany) Na sponsorowanym resellerze oferowałeś płatne konta www, dziwisz się, że nikt cię nie zechce sponsorować? W necie na bank znajdziesz darmowe konto reseller. Spotkałem się już z kilkoma "ofertami" na autorskich panelach. Szukaj, szukaj Edytowano Maj 6, 2011 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EH24 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2011 A dasz link? Temat do zamknięcia! Znalazłem sponsora! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2011 Jak są galerianki to są i webhostianki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2011 A z innego tematu wynika, że krzak dostał sponsoring w krzaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pb_eTOP 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2011 (edytowany) Witam, zapraszam do zapoznania się z oferta PHP Reseller firmy eTOP Sp. z o.o.! Kontakt: pb@etop.pl Pzdrw Edytowano Czerwiec 14, 2011 przez pb_eTOP (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach