Gość EH24 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 No to tak. Robię stronę w HTML, ale chcę mieć: rejestrację, logowanie i dodawanie zdjęć po rejestracji. Czy napisalibyście mi kod do tych skryptów? Aha i proszę: podpisujcie który to który kod. Dziękuję i pozdrawiam Liczę na waszą pomoc Sorki, że w złym dziale, ale nie wiedziałem, gdzie z tym wyskoczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 No to tak. Robię stronę w HTML, ale chcę mieć: rejestrację, logowanie i dodawanie zdjęć po rejestracji. Czy napisalibyście mi kod do tych skryptów? Aha i proszę: podpisujcie który to który kod. Dziękuję i pozdrawiam Liczę na waszą pomoc Sorki, że w złym dziale, ale nie wiedziałem, gdzie z tym wyskoczyć A czy to PCK ? nikt za darmo człowieku ci tego nie napisze szanuj czas i prace innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 Jedna linijka kodu: http://www.google.pl/#sclient=psy&hl=pl&site=&source=hp&q=skrypt+logowania+i+rejestracji+php&aq=f&aqi=g2&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=82646d270c7a251d Napisz czy chodzi ci o rejestracje z MySQL czy bez... A skrypt dodawania obrazków jest prosty więc łatwo to połączysz ze sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 no to na pewno jest zły dział : ) zainteresuj się jakimś CMSem albo chociaż galerią typu Coppermine albo Zenphoto bo za takie pytania to Cię tu zjedzą ; ))) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach