General 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 (edytowany) Witam, wiem że takich tematów jest tu pełno ale ciężko mi się na cokolwiek zdecydować mając świadomość że może jest coś lepszego do czego nie dotarłem... Szukam jakiegoś taniego VPSa ROOTa z dużym limitem transferu (min. 700-800 gb/mc) no i oczywiście sensownym łączem. Pozostałe parametry nie są już tak ważne - wystarczy procek 1-2 giga, 512 gwarantowanego ramu, wielkość dysku wystarczy 1 giga Serwer może być polski lub zagraniczny - ważne żeby w przypadku zagranicznego była to jednak polska firma ze względu na fakturę vat (nie chce mi się bawić w import usług) i ew. support Z dodatków byłoby fajnie gdyby istniała możliwość dokupienia dodatkowych IP (przynajmniej z klasy C) po normalnych cenach. I tyle - znacie coś takiego ? W sumie sam znalazłem vihost.pl ale może jest coś lepszego/konkurencyjnego ? Edytowano Maj 5, 2011 przez General (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 Nic tańszego z takimi parametrami jak vihost nie znajdziesz. W Polsce jest drogie łącze co się przekłada na drogi transfer wiec zapomnij o lok. PL. Kup z vihosta. Sent from my GT-I5700 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiberhead 9 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 (edytowany) Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą serwerów VPS. VPS Pro z konfiguracją: Gwarantowany CPU 2,4 GHZ Gwarantowany RAM 512 MB SWAP RAM 1024 MB Dysk twardy 30 GB Miesięczny transfer 1000 GB Ilość adresów IP 1 lokalizacja Niemcy Wirtualizacja Xen Cena: 40zł na m-c http://www.fiberhead.pl support@fiberhead.com 7-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy! Z poważaniem Albert Horyza Edytowano Maj 5, 2011 przez fiberhead (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach