^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2011 Coś za mało względem wypitej ilości ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 26, 2011 To aż tak mocno było ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2011 (edytowany) Rufika lepiej nie pytaj, bo raczej mało pamięta Ogólnie było bardzo kulturalnie, chociaż większości pod koniec afterparty zaczęły się języki plątać ;-) Edytowano Maj 26, 2011 przez ^^KaMaZZ~.^ (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 26, 2011 To aż tak mocno było ? Ujdzie w tłoku Może na zimę kolejna edycja DCF będzie ... oby ... ps. Bartek, podeślij mi na meila wszystkie zdjęcia (w łącznie z tymi nie obrobionymi ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2011 Hej, było naprawdę OK, niech ktoś podeśle jakieś fotki na pawel @@@ ionic .. pl - bo my mamy niestety tylko to granie glasduo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2011 Już po spotkaniu ... Bartek masz zdjęcia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2011 Już po spotkaniu ... Bartek masz zdjęcia ? Zamieścimy obszerną relację, tyle materiałów że obróbka jeszcze trochę czasu nam zajmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2011 Czy każdy dostał materiały na maila i prezentacje ? Jeżeli nie to myślę że mogę udostępnić ale tylko każdemu uczestnikowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2011 Ja dostałem maila. @Bartek, wystaw mi zdjęcia w surowej wersji. Na pw bądź gg zapodaj linka pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach