Krzychu13 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2011 Witam po dłuższej przerwie.. Mam do Was dzisiaj następujące zapytanie. Prowadzę witrynę, głównie służy do napisania kilku postów i odczytania newsów.. Problem w tym, że potrzebuję kilka GB na zdjęcia.. Na serwerze w Unixstormie mam jeszcze full innych rzeczy, więc nie za bardzo mam tam możliwość pchania tych wszystkich fotek. Do tej pory radziłem sobie Picassą, ale 1GB i X kont to trochę niepoważne, a przede wszystkim męczące, gdybym chciał gdzieś coś dodać, coś wyrzucić, coś podmienić.. W związku z tym pytam: Czy znacie jakiś serwer umożliwiający mi prezentację fotografii ? Mogą być reklamy, pod warunkiem, że jakieś znośne.. Chodzi w zasadzie tylko o to, aby móc przeglądać fotki bez pobierania, koniecznie z podziałem na albumy.. Szukałem już tu i tam, ale z marnym skutkiem szczerze powiedziawszy. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2011 Może windows live? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu13 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2011 Myślałem właśnie o tym. Nie tylko ja będę wgrywał zdjęcia, więc ważna jest prostota obsługi.. Bo ja to tam sobie mniej, więcej dam radę.. No pod tym względem SkyDrive daje radę, chociaż intuicyjnością momentami nie grzeszy. A jakieś inne propozycje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2011 Eee Picasa za 5$ ROCZNIE daje Ci 20GB, nie skąp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu13 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2011 Dla mnie to akurat żaden problem, ale ja tylko prowadzę tą stronę. Rzeczywisty właściciel tych wszystkich materiałów jest inny, a że tak powiem, niekoniecznie chcę się dokładać do interesu, który przynosiesie mi korzyści oprócz satysfakcji tylko do końca roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2011 Naprawdę szkoda Ci 12,5zł? Przecież to ze 4 żywce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu13 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 Heh.. Co racja to racja To jeszcze zapytam inaczej.. Czy jesteś jakiś haczyk w usłudze SkyDrive ? Czy te pliki faktycznie ,,siedzą" tam aż je usunę ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 Dla mnie to akurat żaden problem, ale ja tylko prowadzę tą stronę. Rzeczywisty właściciel tych wszystkich materiałów jest inny, a że tak powiem, niekoniecznie chcę się dokładać do interesu, który przynosiesie mi korzyści oprócz satysfakcji tylko do końca roku. Jak nie masz tych 12.5 złotego to niech prawidziwy właściciel tej strony poniesie "te straszne koszty" i po sprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu13 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 Dobrze.. Dziękuję Ci bardzo za poradę. Jak znajdzie się ktoś jeszcze kto odpowie na moje pytanie w kwestii ,,haczyka" w SkyDrivie to dziękuję. W przeciwnym razie wątek do zamknięcia. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 (edytowany) Nie ma haczyków . Aha tylko maksymalny rozmiar pliku to 50mb. Edytowano Maj 5, 2011 przez wood (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu13 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2011 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Pozdrawiam Wątek już właściwie do zamknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach