Mariusz L. 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2011 Witam, posiadam najsliniejsza oferte vps z biznes-host.pl Lecz ostatnio serwer zaczal padac lub bardzo poowli chodzic w godzinach najwiekszego natezenia ruchu (strona nie doczytywala sie do konca badz wyskakiwal jakis blad mysql) W obsludze technicznej powiedziano mi ze serwer jest za slaby i zebym przesiadl sie na dedyka, tak wiec potrzebuje dedyka w kowcie max 500 zł bez oplaty instalacyjnej ale z wliczona administracja. Macie jakies propozycje? Stoi na nim strona z filmami online oparta na wordpressie. Prosze o propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2011 Moglbys opisac co rozumiesz przez administracje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz L. 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2011 Głównie chodzi mi o zainstalowanie podstawowych funkcji serwera apache myslq itd.No i i w razie jakichś problemów z serwerem jakaś podstawowa pomoc. Przeglądając różne oferty firm interesował mnie najtańszy pakiet administracji (zazwyczaj w cenie około 100 zł miesięcznie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz L. 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2011 Temat już nieaktualny zdecydowałem się na ofertę kylos.pl. Dziękuję za oferty i Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Maj 2, 2011 hmm... dość ciekawe spostrzeżenie się samo nasuwa: w/w firma ma opłaty instalacyjne a sam wspominałeś że ma być bez... Zmieniłeś zdanie, czy zwyczajnie potrzebowałeś zrobić reklamę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach