kamil164 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2011 Siemano Jeśli posiadasz telefon w siecii orange i chcesz mieć kilka minut/smsów za friko to udostępniam wam kilka kodów : http://kamson.pl/kody Wszystko za darmo i działa Śmiało korzystać i podawać dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2011 Te promocje Orange robi coraz gorsze. Wkrótce będziesz musiał odwiedzić 20 stron żeby łaskawie dali Ci 20 minut wewnątrz sieci. Według mnie to jakieś nieporozumienie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil164 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2011 Dlaczego 20? Tu masz zebrane na jednej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2011 Mówię, że jeszcze trochę i Orange będzie chciało żebyś odwiedził 20 stron za 20 minut wewnątrz sieci... to jest oczywiście moje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil164 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2011 Oj tam narzekasz. Moim zdaniem fajnie, że robią takie promocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2011 Tylko w Orange ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2011 Tu też? Już na fejsie zaspamowali po tablicach ludzie... Lipa z tą pomarańczą - nie ma to jak Play Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2011 Dają za darmo a Wam nie pasuje ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matthewk 30 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2011 Rzeczywiście dają darmo a wy marudzicie jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2011 Jeśli się przydało - kliknij w reklamę. ... i dostaniesz bana w Adsense Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
William 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2011 ... i dostaniesz bana w Adsense Fakt. To jest nie zgodne z Regulaminem jaki zaakceptowałeś na dodatek akurat punkt odnośnie zachęcania do klikania w reklamy jest wytłuszczony w tekście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 8, 2011 Chyba że zrobi to w postaci banera z innej wirtualnej strony nie związanej z tą i będzie napis kliknij w reklamę W razie czego to reklama partnera i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2011 Przydały się, widzę że to aktualizujesz - aż zaklikałem w reklamę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EH24 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2011 Oj tak... Kurde.. Niedługo to skarzą wskoczyć w ogień dla 1 podesranej minuty. I będziesz gorąco dzwonił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil164 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2011 Przydały się, widzę że to aktualizujesz - aż zaklikałem w reklamę Staram się być na bierząco z tymi kodami, jak mam coś nowego to sprawdzam i dodaję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pantheon 9 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2011 NO ok ... A koszt SMSa? by nie było niespodzianki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 10, 2011 0zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pantheon 9 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2011 I jeszcze jedno pytanie... Tylko na karte czy również MIX i Abonament ? Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil164 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2011 Nowe kody dodane @up Na mixie chyba też działa, sprawdź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olafejs 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2011 www.tajemniczekodyorange.pl Specjalnie powstała strona z kodami .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szatyniak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2011 Nowy kod na 10zł na konto promocyjne. BUZIAKI na 80101 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mark97 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2011 Wysłałem 3 razy różne kody, żaden nie działa co jest? :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2011 Pewnie się skończyła promocja na kody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach