Leśny 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2011 Wynajmę komuś licencję IP Board (3.1.4) bez względu na to czy to nowy projekt, czy inaczej. Do wyboru *na 100 dni (50zł) * na 200dni (100zł) Kontakt GG: 19001358 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leśny 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2011 40zł na rok!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2011 Jak to wynajmę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Microo 3 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2011 (edytowany) Jak to wynajmę? Nie chcę być wścibski, ale... osobiście odradzam komukolwiek przeprowadzania jakiejkolwiek transakcji z autorem tego tematu. Dla zainteresowanych proponuję przejrzeć jego historię postów na invisionize.pl i porównać je z tymi na wht. Wziąłbym też pod uwagę półroczny koszt przedłużenia licencji - $25, a wątpię, że tak profesjonalny biznesmen jak Leśny ma zamiar dokładać kilkukrotnie do interesu. Leśny to krętacz i od jakiegoś czasu po prostu szuka osoby głupszej od siebie. Edytowano Maj 1, 2011 przez Microo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2011 Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Maj 2, 2011 Witam, ja również, coś mi tutaj nie pasowało... Skontaktowałem się z autorem tematu, spytałem czy mógłby dać przed wpłatą, powiedział że woli płatność z góry. Po za tym jak zobaczyłem "40 zł na rok" od razu napisałem, że posiada za małą liczbę postów i negatywną opinię, abym wpłacił z góry. Więcej nie napisał.Zepsuł sobie tym, że napisał "40 zł na rok" i już na pewno nikogo nie wkręci. Pozdrawiam. Webb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach