Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2011 Od kilku godzin nie moge sie zalogwać do panelu: https://secure.leaseweb.com/ jak to u was wygląda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2011 Nie dziala u mnie (belgia) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2011 Przez chwile działało, ale teraz znów leży. Ma ktoś jakieś informacje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2011 U mnie także leżakuje.. przy czym sam panel.. maszyna działa jak trzeba.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2011 A ja nie mogę do teraz dostać sie na swoja maszynę. a przez panel nie idzie go zresetowac ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2011 Wiadomość od leasweb: LeaseWeb network status: Self service center problem (Sat 30 Apr 2011 22:39) Time: Sat 30 Apr 2011 22:39Dear Customer, At the moment we experience some troubles with the self service center. We are doing our utmost to solve this issue a.s.a.p. As soon as we have more information available, we will publish it here. Please be patient while we are working on this problem. Regards, LeaseWeb BV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2011 Napisałem do Supportu, ale zajmują się na razie swoimi sprawami, i dopiero jak skończą ktoś się zajmie moim serwerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach