Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2011 http://serwerownia.radom.pl/ na stronie jest kamera online choć w sumie nie wiem co tam mamy obserwować 24h (to nie reklama, nie jestem związany, znalazłem na fejsie przed chwilą) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2011 Dlaczego pisza ze pierwsze profesjonalne DC w Radomiu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2011 Czemu ich nie zapytasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2011 Na ich stronie nic nie ma. Nawet cennika... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2011 Jesli komus nie dziala kamera na ich stronie to tu dzialajaca kamerka: http://webdev.pl/kamera/index.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktor12348 12 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2011 (edytowany) Na ich stronie nic nie ma. Nawet cennika... Ale kontakt jest. Wnioski chyba same się nasuwają... Coś jakby ta kamera na raty chodziła Edytowano Maj 2, 2011 przez wiktor12348 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Maj 2, 2011 Za dużo wejść na kamerę i wysyciło się łącze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2011 Jeśli jada taka polityka, ze kazdy jak chce sie zapytac o podstawowe informacje to musi dzwonic, to powodzenia w kwestiach technicznych BOK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doler 2 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2011 mają kasę na profesjonalną serwerownie a strona taka lipna? Bez jaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktor12348 12 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2011 Może polityka firmy by nie podawać cen. Nic się nie dowiesz dopóki nie napiszesz, lub jakiś przedstawiciel nie trafi na wht Lipna - wszystko co wiedzieć musisz jest wyłożone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2011 Przebudowali minimalnie stronę i zlikwidowali kamerkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kissi Zgłoś post Napisano Maj 12, 2011 Przebudowali minimalnie stronę i zlikwidowali kamerkę... i tak się nic nie działo, czekałem z 1h i żadnego serwera nie rozebrali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach