GrupaIT 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2011 Jak w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2011 namecheap ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2011 Wyślij zapytanie do nas, mamy taki certyfikat w ofercie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2011 Firma: już niedługo Nie mając firmy nikt Ci nie wystawi EV. A i nie mam pewności czy mając ją kilka miesięcy ktoś wystawi. Tam chodzi o spore kwoty ubezpieczeń (rzędu 100k do miliona USD). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RedDevil 19 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2011 Również polecam Namecheap.com Obecnie mam certyfikat Comodo EV SGC SSL za 149 $, wcześniej korzystałem z True BusinessID EV z Home.pl za 1999 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2011 cheapssls.com od 9,95$ za RapidSSL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2011 (edytowany) od 9,95$ za RapidSSL A od kiedy to ten RapidSSL za 9,95 to chociażby certyfikat True Business ID, a co dopiero EV? Edytowano Kwiecień 30, 2011 przez kafi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach