magram12 85 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2011 Witam , szukam vps z platnoscia dotpay, zeby mial FreeBSD do zainstalowania. Serwer moze byc w polsce. Cena gdzies do 40 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2011 (edytowany) Witam , szukam vps z platnoscia dotpay, zeby mial FreeBSD do zainstalowania. Serwer moze byc w polsce. Cena gdzies do 40 zł Jakie parametry cie interesują?U nas możesz opłacić dotpay lecz serwery z lokalizacja Niemcy Edytowano Kwiecień 29, 2011 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magram12 85 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2011 a czy posiadacie freebsd?ciekawa oferta najbardziej chodzi mi o freebsd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2011 Witam, U nas znajdzie Pan wszystko czego potrzebuje. Zapraszam na http://netdc.pl/pokaz-vps/ Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2011 U nas znajdzie Pan wszystko czego potrzebuje. Dosyć ciekawe, szczególnie, że przy VPSach (czy ty ovz, czy to xen) to Dostępne systemy operacyjne Debian, Ubuntu, Fedora, Slackware, CentOS. A autorowi wyraźnie do szczęścia potrzeba najbardziej chodzi mi o freebsd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2011 Faktycznie w spisie tego systemu nie ma ale proszę mi wierzyć, że w instalatorze jest dostępny. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2011 Faktycznie w spisie tego systemu nie ma ale proszę mi wierzyć, że w instalatorze jest dostępny. Pozdrawiam Warto umieścić taką informacje na stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2011 Systemów w instalatorze jest bardzo dużo (prawie 20), jednakże faktycznie dopiszemy je. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach