magram12 85 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2011 Witam , posiadam serwer vps mam na nim postawione pare ventów , postawilem wczoraj serwer tsa na porcie standardowym 9987, chce postawic 2 serwer ale jak to uczynic nie wiem jak zmienic port serwera , w ventrilo normalnie byl plik w którym sie wszystko zmienialo. Prosze o pomoc nagrodą bedzie serwer ts3 lub ventrilo ewenutalnie hosting www. Jest to linux debian serwera , w ventrilo normalnie byl plik w którym sie wszystko zmienialo. Prosze o pomoc nagrodą bedzie serwer ts3 lub ventrilo ewenutalnie hosting www. Jest to linux debian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MacOS 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2011 Z portu wnioskuję, że to serwer TS3. Jeśli masz SA na serwerze, możesz po wejściu na nego edytować go w niewielkim stopniu. Poczytaj trochę o serverqueryadmin dla TS3. Jednak na jednej maszynie nie postawisz 2 TS3 ponieważ licencja Non-Profit pozwala na postawienie jednego serwera 1 osobie, czyli na Twoim VPS może stać tylko 1 TS3... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magram12 85 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2011 a jak mozna zmienic ilość slotów , bo zainstalowalem i mam 32 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2011 Zarejestruj się na http://npl.tritoncia.com/ts3npl.php i dostaniesz licencje na 10 virtual serverów o łącznej sumie 512 slotów. Virtual servery tworzysz przez konsole (putty-telnet) Port do podłączenia się przez konsolkę to 10011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach