Nidils 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2011 Witam, potrzebuje połączyć moja stronę z serwisem podanym w temacie. Mianowicie mam na podstronie formularz zamówienia, klient wypełnia dane w nim zawarte i otrzymuje link do płatności, płaci, otrzymuje kod dostępu i wraca na moją stronę gdzie otrzymuje boxa do którego podaje otrzymany kod i wysyła ten kod razem z danymi które podał we wcześniejszym formularzu. Myślę, że to zadanie jest dosyć proste i jestem w stanie za nie zapłacić ~10 PLN lub udostępnić na 20 dni konto na moim shellu z quota 100 GB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hostdell 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2011 Myślę, że to zadanie jest dosyć proste i jestem w stanie za nie zapłacić ~10 PLN lub udostępnić na 20 dni konto na moim shellu z quota 100 GB. Nikt za tę cenę się nie podejmie tak trudnego zadania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2011 30-50 zł minimalna cena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach