Gość siwy11111 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 Witam Taka śmieszna sprawa ale prawdziwa . Pisząc z jedną sobą na Tym forum która zarejestrowała się w Grudniu 2008 roku ma podpis pod Avatarem " Weteran WHT " a ja że zarejestrowałem się w październiku 2005 roku mam " Nowy użytkownik " więc raczej to ja Powinienem mieć Weterana . Tyle w temacie . Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 A na jakiej to niby podstawie? Na większości forów dyskusyjnych które znam, to rangi przydziela się wg rankingu postów, a nie stażu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 Liczy się ilość postów, nie data rejestracji. Dodatkowo: posty w "piaskownicy" nie są brane pod uwagę przez skrypt (ja np. mam ogólnie ponad 1200 postów, ale zliczonych jak widać poniżej 700. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 A na jakiej to niby podstawie? Na większości forów dyskusyjnych które znam, to rangi przydziela się wg rankingu postów, a nie stażu. To nie powod do dawania minusow... Po to jest forum zeby sie uczyc czegos nowego (chyba nawet sam to pisales gdzies...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach