potty 36 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 Witam Ostatnio zainteresowaly mnie zagraniczne strony oferujace oferty resellerskie za "grosze". http://www.resellerspanel.com/ <-- firma wyglada profesionalnie, jednak cena odstrasza(zbyt niska na takie parametry). Jednak dzieki tej stronce, mozemy sprzedawac nie tylko hosting shared, ale i vps i dedyki. Co sadzicie o tego typu firmach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 Wczoraj znalazłem też bardzo tanie konta reseller: http://757hosting.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 Ja raczej byłbym ostrożny z takimi ofertami rodem z USA, możesz tanio kupić, ale możesz tez trafić na nieuczciwą firmę. Ze sprawdzonych i w miarę tanich to hostgator.com masz w pakiecie gratis WHMCS i darmowe szablony dla resellerów. Z takich ofert resellerskich masz jeszcze pod enom.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 KAŻDY hosting oferujący konta typu "master reseller", "alpha master reseller" itp. to badziew, szczególnie, jesli do tego są to konta "bez limitów". Najczęściej są to cwaniaczki z jednym dedykiem, na którym zainstalowany jest cPanel/WHM + wtyczki pozwalające na sprzedaż właśnie tych "master resellerów". Setki, jak nie tysiące takich ofert widziałem na wht.com i digitalpoint. Żadna nie była rozsądna, wszystkie padały w ciągu maks. kilkunastu tygodni. Od jakiegoś czasu nawet nie śledzę losów takich hostów, więc nie wiem, jaki jest rekord długości życia takiego wynalazku, ale parę lat temu było to chyba ok. 3-4 miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2011 Moim zdaniem, strona, ktora podalem nie jest zabawa przed wakacjami. Otwierac oddzialy w 3 panstwach, by zarobic troche kasy? Watpie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2011 Takie same "oddziały" ma masa firm. Obecnie założenie wirtualnego numeru telefonu jest dziecinnie proste, siedzisz w UK, masz numery telefonów w UK, USA i AU, a połączenia są przekierowywane po VOIP na twój numer w Anglii (zerknij choćby na to: http://www.tollfreeforwarding.com/ ). Od zaplecza najczęściej jest to zwyczajna masówka, dzierżawione serwery w różnych lokalizacjach, najczęściej najtańszych serwerowniach. Spacerich ma serwery w Stanach i Niemczech, a sama firma jest z Indii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2011 A macie, jakies firmy, ktore nie licza sobie "milionow"? Wiem, ze niska cena i jakosc sie wzajemnie wykluczaja, ale moze ma ktos fajny hosting z niskimi cenami z jakoscia w miare ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2011 Podaj swój budżet, tanio to pojęcie względne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach