kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 Witam. Po miesiącu przesiadłem się na PCta i chciałem sobie wreszcie w coś zagrać i pogadać ze znajomymi na TS3. No i tu jest problem. Jak gram w coś lub mam włączone muzykę przez VLC lub normalnie z przeglądarki, a ktoś zacznie gadać na TS3 to wszystko się wycisza i słychać samego tsa, coś niby w tle gra ale nie wiadomo co. Jakieś pomysły na rozwiązanie problemu? PS. System to win 7. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 Automatyczne wyciszanie głośności w przypadku komunikatorów w systemie windows 7, Poszukaj w panelu sterowania,można to wyłączyć,albo skorygowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 No tyle to ja wiem. W załączniku masz screen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 zmien w ustawieniach tsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 Ja nie jestem jasnowidzem. Co mam zmienić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 Automatyczne wyciszanie głośności A o czym mowimy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2011 (edytowany) Dobra znalazłem. Miałem odpalony w TS3 plugin który przejmuje kontrole nad dźwiękiem. Do zamknięcia. Edytowano Kwiecień 24, 2011 przez kaszub1136 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach