GTWMarek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2011 Siema mam problem z Amazon ec2 trzeba tam podać numer karty kredytowej nie ma innej formy płatnośći? np. PayPal. Muszę tam kupić serwer VPS potrzebny mi jest ;p a nie mam karty kredytowej strona ec2 http://aws.amazon.com/ec2/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draker 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2011 Debetówka też pojdzie pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2011 Rejestrujesz sie na prepaid.bzwbk.pl , generujesz karte bez plastiku i gotowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GTWMarek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2011 ale lipa ja dopiero co pare dni temu skończyłem 18 lat;p nie mam jescze nigdzie konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2011 (edytowany) Nie musisz mieć nigdzie konta, żeby móc zarejestrować taką wirtualna kartę. To jest pre-paid, możesz wpłacić kasę gdziekolwiek (bank, poczta) na sub-konto karty, żeby ja zasilić i móc płacić w necie tak jak zwykłą kartą kredytową (dostajesz numer karty, datę ważności i numer CVV2). Rejestracja i prowadzenie karty jest friko. Sam proces założenia karty trwa 3 minuty. Edytowano Kwiecień 23, 2011 przez d.v (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach